Szolgáltatások

Üdvözlöm a kedves megrendelőket, érdeklődőket!

1981-ben kezdtem dolgozni a ruhatisztító szakmában. Vegytisztító-üzemben felsőruházatot tisztítottam két műszakban, éjjel-nappal. 1995-ben nyitottam az első ruhatisztító-vegytisztító üzletemet a 16. kerületben, 2006-óta pedig háztól-házig szolgáltatom a ruhatisztítást, vegytisztítást, szőnyegtisztítást, mosást és bőrruházat tisztítását.

16. kerületi lakos vagyok és a majd két évtizedes vállalkozói pályám során szerzett gyakorlat és tapasztalatok alapján vállalom, ill. folytatom tovább ezt a „bizalmas” szolgáltatást. 

A szolgáltatást igénylő megrendelők száma és a jelenlegi gazdasági helyzet alapján tértem át a „lakossági tisztítás” irányába, ami azt jelenti, hogy a 16. kerületben és környékén (10, 14, 15, 17. kerület, stb.) kiszállási díj nélkül megyek házhoz a megrendelésért és szállítom vissza.

Vállalási idő háztól-házig

Az 1-24 órán belüli kiszállással, a megrendelt munka elvégzésével és a visszaszállítással együtt 1 hét.

Bőrruházat tisztítása esetén 10-14 nap.

Szőnyegtisztísztás esetén 3-4 nap.

Miért lakossági tisztítás?

A szolgáltatást egyéni vállalkozóként, mint kisadózó végzem, ÁFA mentesen. A szolgáltatásaim piacképes, mérsékelt árait, úgy kalkuláltam, hogy a lakosság ne viselje a „szennyese” után az ÁFA- terheket.

A weboldalon megtalálható árlistában szereplő árak tartalmazzák; a vállalást (nagyon fontos része a vegytisztításnak), jelölést, az elő-detasálást, a szükség szerinti foltkezelést, a vegytisztítást és/vagy mosást, szárítást, vasalást, csomagolást (vállfázást) és az oda-vissza szállítás költségét.

Ugyanitt, a Cleansing Kft-t képviselve, ugyanazt a minőséget és munkafolyamatot garantálva, kielégítjük az ÁFA-körbe tartozó megrendelők igényeit is. Az ÁFA-t tartalmazó árakért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Köszönöm a bizalmát!

Tisztelettel:

Vásárhelyi Sándor

Telefon: 0620-9-271-972

e-mail: cleansingkft@gmail.com

Szőnyegtisztítás Vegytisztítás - Ruhatisztítás Mosás Bőrruházat tisztítása Szórólap Elérhetőségek